Julia Aarten nieuwe Centrummanager

Julia Aarten (37) uit Harderwijk (Drielanden) is door het bestuur van de stichting Centrummanagement Ermelo (CME) benoemd tot de nieuwe Centrummanager van Ermelo. Zij start met veel enthousiasme op 2 november met haar werk voor Ermelo. Het bestuur is zeer content met haar benoeming. We gaan op volle kracht door met onze gezamenlijke inzet om het centrum bruisend, aantrekkelijk en economisch vitaal te houden. Het bestuur is ervan overtuigd dat dit samen met Julia Aarten gaat lukken.

Zelf zegt Julia: “ Ik heb er ontzettend veel zin in om samen met alle betrokken partijen het centrum van Ermelo te laten bruisen” en:” Het feit dat het letterlijk in je eigen achtertuin plaatsvindt, waar het resultaat van de inspanningen direct voelbaar is, maakt dit heel uitdagend voor mij”. Julia is zelfstandige, heeft veel marketing- en projectmatige ervaring ook in samenwerking met detaillisten.

Julia gaat gemiddeld 16 uur per week werken als centrummanager, flexibel wat betreft de uren-inzet over de gehele week. Dus niet 2 vaste dagen. U kunt vanaf 2 november haar benaderen via info@cmermelo.nl look at this web-site.

Logo Centrum Ermelo    

Let op: deze website wordt vanaf nu niet meer bijgehouden. 

Voor al het nieuws over het centrum van Ermelo, activiteiten in Ermelo of winkelaanbod en openingstijden kijk je vanaf nu op de website van Centrum Ermelo, te vinden op www.centrumermelo.nl.

Download de Centrum Ermelo app!

Wil je altijd de informatie van Centrum Ermelo bij de hand hebben? Download dan de Centrum Ermelo app, daarmee heb je altijd de meest recente, interessante en leuke informatie over het centrum in jouw zak!
Lees hier meer over de Centrum Ermelo app